Eenmalige activiteiten

Met enige regelmaat organiseert Muziekschool Hunsingo grootschaliger inspiratiemomenten.

Zo is de tweede zaterdag in oktober gereserveerd voor “Muziek op het Grunniger Hoogelaand”. Een inspiratieproject voor muzikanten die meer willen dan alleen maar de wekelijkse muziekles.

Een drumclinic met Cesar Zuiderwijk in het najaar van 2016  was een groot succes.

Het zijn voorbeelden waarbij Muziekschool Hunsingo graag samenwerking zoekt met andere partijen.

Voor 2017 staan de volgende activiteiten op het programma:

 

GUITAR POWER

Muziekschool Hunsingo, Jongerencentrum Express en Hogeland College organiseren op zaterdag 8 juli 2017 een inspiratiedag om de gitaar- en bandcultuur op het Hoogeland te stimuleren. De inspiratiedag wordt georganiseerd in samenwerking met Stichting The Five Great Guitars en bestaat uit workshops op de zaterdagmiddag en een concert op zaterdagavond. De inspiratiedag is bedoeld voor iedereen (jong en oud) die in gitaar en/of in een band speelt.

Van 14.00 – 17.00 uur geven Eddy Zoey (die ook de presentatie verzorgt),  Jan Kuiper en Digmon Roovers een meespeel workshop voor gitaristen van alle niveaus. Dus neem die middag je elektrische scheurijzer , je akoestische  singer-songwriter gitaar, je  ronkende bas en je  distortion ukelele of  country banjo mee naar deze bijzondere gebeurtenis. Ze vertellen alles wat je wilt weten over flitsende solo’s, vette grooves en bijzondere akkoorden.  Om 20.30 uur geven THE FIVE GREAT GUITARS een concert, waar je kunt horen hoe verschillende gitaarstijlen  op een natuurlijk manier met elkaar in duel en conversatie gaan. Een must voor iedere gitaarliefhebber.

 

Locatie:                 Jongerencentrum Express Uithuizen.

Aanmelden via:     info@muziekschoolhunsingo.nl

Toegang:               gratis

 

MUZIEK OP HET GRUNNIGER HOOGELAAND

Op zaterdag 14 oktober 2017 organiseert Muziekschool Hunsingo in samenwerking met de Muziekbond Groningen Drenthe een inspiratiedag voor jeugdorkesten.

 

Locatie:                 Hogeland College Warffum

 

Kijk voor de komende optredens en evenementen op de activiteitenagenda.