Welkom op de site van Muziekschool Hunsingo.

Wil je iets met muziek? Op school, in een bandje, gewoon in je eentje, in een koor, een  muziekvereniging of een ander soort orkest, op festivals of nog iets anders?  Dan ben je bij Muziekschool Hunsingo aan het juiste adres.

Naast instrumentale lessen, ensembles en cursussen in de vrije tijd zijn we voor  het onderwijs een gedegen partner als het gaat om muziek in het onderwijs. Uitgangspunt is dat de muziekschool inspeelt op de vraag en behoefte vanuit de basisschool. Het kan dan bijvoorbeeld gaan om lessen in de klas, om trainingen voor leerkrachten of het bieden van hulp bij het zoeken naar aanvullende regelingen om muziekonderwijs in school te verankeren.

Benut de kansen die Muziekschool Hunsingo biedt, doe mee en wie weet is het de ervaring voor het leven. Nu aanmelden

 

arrow
arrow

Agenda

 

21 april Inspiratiedag voor jeugdorkesten, HHC Warffum. Bekijk hier de foto’s!
11 juni Muziekavond Gebouw Rehoboth, U’meeden, 19.00 uur
22 juni Uitvoering “Peter en de Wolf” 19.00 uur Sporthal Uithuizen, klik hier voor meer informatie!
6 en 7 juli Uitvoering Musical “Lang en Gelukkig?” i.s.m. met JTS De Wonderboom, 19.00 uur Blauwe Schuit Winsum, vooraf reserveren, klik hier voor meer informatie!
7 juli Openbaar D-examen slagwerk van Menke Ubbens en Jochem van den Belt, Rehoboth Uithuizermeeden, 19.30 uur, iedereen welkom!
14 juli Slotconcert, Middeleeuwse kerk Zuidwolde, 16.00 uur, iedereen welkom!
8 september Open Huis Muziekschool, Jongerencentrum Express, Sportlaan, Uithuizen, 13.00- 16.00 uur, kom instrumenten uitproberen en kennismaken met onze docenten!

 


Popkoor Encore deed mee aan de Muziek- en Korendag in Winsum op 14 april 2018

 

 
Privacy- en cookieverklaring