Welkom op de site van Muziekschool Hunsingo.

Wil je iets met muziek? Op school, in een bandje, in een musicalklas, gewoon in je eentje, in een koor, een  muziekvereniging of een ander soort orkest, op festivals of nog iets anders?  Dan ben je bij Muziekschool Hunsingo aan het juiste adres.

Naast instrumentale lessen, ensembles en cursussen in de vrije tijd zijn we voor  het onderwijs een gedegen partner als het gaat om muziek in het onderwijs. Uitgangspunt is dat de muziekschool inspeelt op de vraag en behoefte vanuit de basisschool. Het kan dan bijvoorbeeld gaan om lessen in de klas, om trainingen voor leerkrachten of het bieden van hulp bij het zoeken naar aanvullende regelingen om muziekonderwijs in school te verankeren.

Benut de kansen die Muziekschool Hunsingo biedt, doe mee en wie weet is het de ervaring voor het leven. Nu aanmelden

arrow
arrow

Agenda

17 en 18 mei De Musicalklas van Wonderboom en Hunsingo speelt ‘Sjakie en de chocoladefabriek’ in de Blauwe Schuit, Winsum. 17 en 18 mei, 19.30 uur. Klik hier voor meer info!
1 juni Bijzonder concert Studentensymfonieorkest Mira i.s.m. Muziekschool Hunsingo in de Maranathakerk Bedum, 1 juni, 20.00 uur. Klik hier voor meer info!
20 juni Openbaar concert C- en D-examenleerlingen piano en viool i.s.m. Gemengd koor ‘Eendracht’, Doopsgezinde Kerk, Mennonietenkerkstraat 12 te Uithuizen, 20.00 uur
25 juni Openbaar concert C- en D-examenleerlingen koper en slagwerk i.s.m. Brassband Immanuël, Gebouw Rehoboth, Burchtstraat 4 te Uithuizermeeden, 20.00 uur
27 juni Muziekavond piano- en vioolleerlingen, Huize Stol Vennema, Emmastraat 9 te Baflo, 19.00 uur

 
Vioolleerling Margaux Luchtenberg deed mee aan de voorronde van Prinses Christinaconcours, klik hier
 
Luister hier naar Tom Fuchten, gitaarleerling van docent Martijn Deuling


Popkoor Encore deed mee aan de Muziek- en Korendag in Winsum op 14 april 2018

Privacy- en cookieverklaring