Welkom op de site van Muziekschool Hunsingo.

Wil je iets met muziek? Op school, in een bandje, in een musicalklas, gewoon in je eentje, in een koor, een  muziekvereniging of een ander soort orkest, op festivals of nog iets anders?  Dan ben je bij Muziekschool Hunsingo aan het juiste adres.

Naast instrumentale lessen, ensembles en cursussen in de vrije tijd zijn we voor  het onderwijs een gedegen partner als het gaat om muziek in het onderwijs. Uitgangspunt is dat de muziekschool inspeelt op de vraag en behoefte vanuit de basisschool. Het kan dan bijvoorbeeld gaan om lessen in de klas, om trainingen voor leerkrachten of het bieden van hulp bij het zoeken naar aanvullende regelingen om muziekonderwijs in school te verankeren.

Benut de kansen die Muziekschool Hunsingo biedt, doe mee en wie weet is het de ervaring voor het leven.

          Lisa Ketelaar heeft met succes haar C-diploma hoorn behaald!

arrow
arrow

Agenda

10 november   Try-out concert voor het Haydn Muziekfestival, leerlingen piano en viool, in ‘Westerklavier’, Weersterweg 22 te Den Horn, aanvang 12.00 uur. Publiek is van harte welkom!
7 december   Concert Groninger Studentenorkest Mira, Maranathakerk Bedum, 20.00 uur. Muziekschoolleerlingen krijgen korting! Klik hier voor meer info!
12 december   Kerstconcert in Alegunda Ilberi te Bedum, 19.00 uur. Met optredens van Muziekschoolleerlingen en het popkoor &Core!
16 t/m 20 december   Kerstmuziek in de bibliotheek van Bedum. Elke middag en/of avond spelen leerlingen en docenten sfeermuziek.

 

.

Muziekschool Hunsingo presenteerde zichzelf op ‘Mooi Bedum’ met diverse workshops en optredens.

Privacy- en cookieverklaring